Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Trommeundervisning i Odense

Verdens mest magtfulde instrument

Bliv centrum i musikken med trommeundervisning

Alle kan løfte et par pinde, slå på en tromme og lave en rytme eller to. Easy peasy! Men, når en trommeslager dykker ned i detaljer, findes der uanede udfordringer i de forskellige stilarter. Trommesættet er bandets mest magtfulde instrument, og ofte i centrum i musikken - og det er uanset om det er heavy trash metal eller den fineste bossa nova. 

Vær den grundlæggende rytme - Lær at spille på trommer

Når du sidder bag trommesættet, lægger du fundamentet for den grundlæggende rytme, som de øvrige musikkere kan følge. Det er derfor super vigtigt at kunne holde takten, og så vidt muligt ikke lave fejl. Men lad det ikke skræmme dig væk - med trommeundervisning i Odense, bliver du undervist i diverse stiløvelser, koordinerings teknik og andet tekniktræning. 

For at du kan få mest ud af undervisningen, er det selvfølgelig bedst, hvis du har et trommesæt derhjemme, så du kan øve dig så meget som muligt. Skolen stiller et trommesæt til rådighed under undervisningen. Du er også velkommen til at komme og øve dig på 1748 i de tidsrum vores lokaler er ledige.

 

Så er det bare om at komme igang med trommeundervisning

Nedenfor kan du se en oversigt over kurserne samt de tilhørende undervisere, hvor du kan læse mere om hver enkelt hold.

Hvis du er under 15 år tilbyder vi også undervisning til dig, men du kan desværre ikke deltage med tilskud fra folkeoplysningsloven - derfor koster det lidt mere.

Den første lektion vil altid handle om, at underviseren får overblik over dit niveau. Til de mere øvede elever, vil første lektion mere være en afstemning af forventninger, til hvilken retning musikundervisningen skal bevæge sig i.

Hvis du er i tvivl om noget, så kan du altid kontakte os ved at ringe til 63 14 17 48 eller sende en mail. Husk, det er aldrig for tidligt eller for sent at komme i gang!