Indkøbskurv
4
1748 er en musikskole, der tilbyder undervisning i
musik, teater, design og billedkunst.
Mand med guitar

Nyheder

Toke Lynggaard: Om at undervise med passion

20. december 2023

Toke Lynggaard er et nyt ansigt hos 1748. Efter et halvt år som vikar, er han nu fast at finde i huset og tilbyder inspirerende guitarundervisning. En opgave, der betyder meget for ham – og som han anser som sin mulighed for at ”give tilbage” til det fællesskab, der har givet ham så meget.

Læs mere

Morten Jørgensen: Om at dyrke sin passion – og afprøve en ny

19. december 2023

Hvis du gerne vil lære at spille bas, er det Morten, du skal have fat i. Han er netop vendt tilbage til 1748 fra tre måneders orlov, hvor han har afprøvet et liv som bådebygger; en af hans andre store passioner. Nu er han tilbage på skolen igen – fyldt med friske perspektiver og fornyet kærlighed til sit fag.

Læs mere

Debbie Cameron: Et helt liv med musik

26. august 2023

Lige om lidt slår 1748 dørene op for en ny sæson sprængfyldt med musik – og nye møder mellem mennesker, elever og undervisere. Et af de nye navne på skolen er Debbie Cameron, som allerede er et kendt ansigt for mange. Med et væld af pladekontrakter, turnéer og masterclass´ bag sig, er her tale om en særdeles erfaren sangerinde med stor passion for musikundervisningen.

Læs mere

Nycirkus og akrobatik på FLOW

25. august 2023

Kreativiteten spirer på FLOW, hvor unge kan dygtiggøre sig i deres kunstneriske interesse sideløbende med deres ungdomsuddannelse. Her kan de vælge mellem at fordybe sig i musik, film, teater eller kunst & design – og nu også nycirkus, som er synonymt med udfordrende akrobatik, benhård træning og flere timer i trapezen. Fænomenet fylder mere og mere i udlandet, og FLOW har store forventninger til linjen, som åbner til august 2024.

Læs mere

Jonathan Busk Larsen: En passion for bas

3. februar 2023

Jonathan Busk Larsen er ny baslærer på 1748. Han startede i december og er allerede i fuld gang – og lige om lidt, når det nye musikskoleår starter, vil du måske møde ham på 1748’s gange.

Læs mere

Fra passion til karriere - Anna van Deurs

18. januar 2023

Så længe hun kan huske, har Anna van Deurs fortalt historier. Da hun var 11 omdannede hun barndomshjemmets førstesal til en scene, hvor hun og en veninde opsatte et helt skuespil for 40 mennesker, der stod tæt sammenstuvet, imens Annas mor serverede snacks fra køkkenet.
I dag har den 21-årige Anna allerede instrueret en lang række film, vundet priser og fået vist sine film ved internationale filmfestivaler.

Læs mere

Carsten Rudolfsen - Fra øje til hånd

17. januar 2023

”Har du nogensinde tænkt over, hvordan hjernen snyder dine hænder? Hvor svært det er at oversætte noget man ser til papiret uden at ændre på perspektiverne?” spørger Fyns Kunstskoles nye tegnelærer, Carsten Rudolfsen og fortsætter:

Læs mere

Er du vild med folkemusik ?

14. januar 2023

Er du vild med folkemusik?
Det er vi på 1748! Faktisk er vores bigband, Fionia Folk Bigband er Danmarks første folkemusik-bigband. Her spiller vi med glæde, humor og entusiasme en succesfuld og underholdende kombination af internationalt inspireret og dansk funderet folkemusik. Bandets engagerede musikere mestrer alle spillets facetter – hele vejen fra sang til stryg.
Stemningen er livlig, formen uformel, og vi stræber altid efter at spille musikken bedst muligt.

Læs mere

CIRKUS BØF – GØR VÆSENTLIGE EMNER TIL SAMTALESTOF

6. april 2022

Cirkus BØF er ikke et helt traditionelt cirkus. Og så alligevel. For hver søndag øves der jonglering, menneske-kanonering og akrobatik i et kæmpe pakhus på Odense Havn. Men selvom slutproduktet er en cirkusforestilling, er formålet meget mere end det. Her kan fædre nemlig skabe, opleve, udleve og reflektere sammen. Cirkusset er nemlig et særligt tilbud til fædre og børn. For en far har – som enhver anden – brug for at tale med andre fædre om ting af væsentlig og stor betydning. Og netop dét fik idemanden til Cirkus BØF til at etablere et anderledes rum for samvær og samtale far og far imellem.

Læs mere

Lilli Petersen – et liv fuld af musik

5. april 2022

Når du nærmer dig Odense-bydelen Næsby, gælder det om at lytte efter. Så vil du kunne høre det. Små, velklingende tryk på tangenterne. Dét er tonerne af Lillis klaver, der spiller. Hele livet har 88-årige Lilli Petersen elsket musik. Og selvom hun først nu – eller rettere i efteråret 2021 – for alvor er startet til klaverundervisning hos musikskolen 1748, så står musik hendes hjerte nær.

Læs mere

JOHANNE MILLAND - fra FLOW til musicalstjerne :-)

19. november 2021

Det er to dage inden sidste forestilling af musicalen Atlantis i Tivolis Koncertsal, og Johanne Milland, som er tidligere HF Flow-elev, venter på at stå på scenen som Adalena en allersidste gang. 1748 har fået en snak med Johanne om vejen fra HF Flow til en spirende musicalkarriere.

Læs mere

FANTASY HIGHLIGHTS: EN TEATERKONCERT MED STORE OPLEVELSER

18. november 2021

”En lys tåge har lagt sig over Odense. Alt er som forandret! Gaderne vrimler med kappeklædte hekse og troldmænd; magien sitrer i luften. Det storslåede eventyr er lige rundt om hjørnet, og det bliver en farefuld færd!”

…Sådan blev den storslåede teaterkoncert ”Fantasy Highlights” under Magiske Dage i Odense introduceret.

Læs mere

H. C. Andersen med et twist

24. august 2021

I disse dage er Odense sprængfyldt med mennesker, liv og latter. H. C. Andersen Festivals løber af stablen efter et års pause. Over 120 andetårselever fra HF FLOW deltager og kan opleves på flere forskellige venues med alt fra musik til teater, kunstfernisering og kortfilmsfremvisninger.

------------

Læs mere

Mød Anja Kickbusch: Underviser, sanger og albumaktuel i en corona-tid

30. juni 2021

1748 sprudler af liv. Gangene giver altid genlyd af brudstykker af musik og sangtekster. Her interesserer vi os for musikken og for hinanden – og vores engagerede lærere brænder for at dele deres kreative og musiske evner med dig. Bag 1748 står et helt hold af musiske ildsjæle. Her kan du møde én af dem.

Læs mere

Charlotte Troldahl: Udstillingsaktuel i en coronatid

26. maj 2021

Selvom coronatiden har sat en stopper for forårsundervisningen på Fyns Kunstskole, har Charlotte Troldahl haft rigeligt at se til. Privat er hun midt i en flytning – og samtidig er hun udstillingsaktuel i udstillingen FUGL – FUGL - FUGL på Huset i Asnæs.

Læs mere

Michael Sanvig: Skoleleder, trommeslager og entertainer

26. maj 2021

”Folk gyser altid, når de hører, jeg har haft det samme job i 20 år. Det lyder jo også frygteligt kedeligt – men det er det bare slet ikke, når det er 1748, vi taler om”

Læs mere

Mød Palle Rico Hjorth: Maler, underviser og udstillingsaktuel

3. maj 2021

Normalt er Palle Rico Hjorth at finde på Fyns Kunstskole 3 gange om ugen, hvor han underviser i maleri. Men efter et tumultarisk år, hvor intet er som det plejer, tilbringer han primært tiden i sit atelier, der ligger i en skov i udkanten af Odense. Om lidt er han aktuel med udstillingen Rejsebreve.

Læs mere

Mød Jesper Malling: Trommeslager, underviser og producer

26. november 2020

1748 sprudler af liv. Gangene giver altid genlyd af brudstykker af musik og sangtekster. Her interesserer vi os for musikken og for hinanden – og vores engagerede lærere brænder for at dele deres kreative og musiske evner med dig. Bag 1748 står et helt hold af musiske ildsjæle. Her kan du møde én af dem.

Læs mere

Fra efterskolekammerater til filmskabere

26. november 2020

FLOW er et HF-tilbud til kunstneriske unge, der gerne vil dyrke deres store passion sideløbende med deres skolegang. I år er der et nyt hovedfag på skemaet: nemlig Filmproduktion! Her får filminteresserede unge mulighed for at arbejde med hele filmprocessen – fra første idé til færdig film. Vi har talt med to elever, som netop har færdiggjort deres første filmprojekt på linjen.

Læs mere

Mød Cecilie Strange

24. august 2020

Cecilie Strange - Jazzmusiker, underviser og albumaktuel

1748 sprudler altid af liv. Gangene giver altid genlyd af brudstykker af musik og sangtekster. Her interesserer vi os for musikken og for hinanden – og vores engagerede lærere brænder for at dele deres kreative og musiske evner med dig.

Læs mere